Muziekpraktijk 6a Schagen

Dirigeren en zingen bij Muziekpraktijk 6a in Schagen

 

Bij Muziekpraktijk 6a in Schagen worden in het nieuwe seizoen weer Kaderopleidingen  voor dirigenten gegeven. Muziekpraktijk 6a is een door het Ministerie van Onderwijs gecertificeerde particuliere muziekschool.

Als dirigent ben je de muzikale inspirator van je koor. Voor dirigenten die willen werken aan hun muzikale ontwikkeling om daarmee het niveau van het koor en ensemble te verhogen is er een uitgebreid opleidingstraject. Muziekpraktijk 6a is in Noord-Holland de enige muziekschool waar het gehele traject van deze Kaderopleidingen kan worden gevolgd, van Basisopleiding tot en met de Meerjarige Dirigenten Opleiding. Ook is er een cursus Nascholing Dirigenten voor dirigenten die na de opleiding hun kennis willen ophalen.

Het lespakket bestaat o.a. uit de vakken dirigeren, repetitietechniek, stemvorming, koorscholing, solfège, harmonieleer en muziekgeschiedenis. De lessen worden eens per twee weken op vrijdagmorgen -middag en -avond gegeven, afhankelijk van de opleiding. Elke tweede zaterdag van de maand wordt er geoefend met het practicumkoor van Muziekpraktijk 6a. Op basis van de resultaten van de toelatingstest, welke op afspraak wordt gehouden, kan men op één van de niveaus van het traject instappen. De opleidingen starten op vrijdag 28 augustus.

De bekende dirigent en docent Karel Kok, directeur van Muziekpraktijk 6a, geeft je graag uitgebreide informatie. Je kunt met hem contact opnemen via telefoon 06 – 516 615 64 of per e-mail info@muziekpraktijk6a.nl.

Informatie is ook te lezen op www.muziekpraktijk6a.nl

tabs-top
468 ad