Kuzola meets South Africa

Kuzola meets South Africa

Benefietmiddag op 26 november voor muzikale projecten

De Afrikaanse zanggroep Kuzola, ziet in februari 2018 een langverwachte droom in vervulling gaan. Zij gaan 2 weken naar Zuid Afrika met het doel muzikale projecten mee te maken met lokale koren in Kaapstad, Hermanus/Stellenbosch.

Er wordt een leuke gezellige Afrikaanse middag georganiseerd op zondag 26 november van 14-17 uur, in de Grote kerk te Beverwijk. Met optredens van Afrikaans koor KUZOLA en het Alkmaars Straat Orkest met wereldmuziek. Naast de optredens is er een zangworkshop, een fancy fair, zijn er kinderactiviteiten, is er rommelmarkt met een Afrikaans tintje, zijn er lekkere hapjes.

De toegang is gratis. Er worden allerlei producten verkocht, er wordt met de ‘pet’ rond gegaan om geld in te zamelen. Met dat geld worden de muzikale projecten in Zuid Afrika deels ondersteund.

In aanloop van deze benefietmiddag voor Zuid Arfika zijn er al een aantal acties in gang gezet o.a. verkoop van mooie kunstzinnige ansichtkaarten gemaakt door een kunstenaar uit Tanzania; er is een donatie gedaan door de Orde van St. George, er wordt een donatie verwacht van de Noord Hollandse Korenbond.

Oproep spullen en donaties

Voor de fancy fair en rommelmarkt wordt opgeroepen spullen of producten te doneren. Wilt u onze muzikale projecten keihard financieel sponsoren, dan is dat mogelijk. Neem in beide gevallen contact op vóór 22 november met 06-40378963.

Uitnodiging

Iedereen die de Afrika-vibe al heeft, of wil krijgen, is van harte uitgenodigd op 26 november om te komen.

Zondagmiddag 26 november, van 14 – 17 uur, Grote Kerk, Kerkplein Beverwijk

 

Kuzola meets South Africa