Four Winds; Concert over de muur 15 december a.s.

Kom kijken en maak deel uit van dit unieke concert.
Zondagmiddag 15 december a.s. om 14.30 uur winterconcert “Over de Muur” in de G. Majellakerk in Onderdijk.

Samen met u, ons publiek, herdenken we de Val van de Berlijnse muur, dit jaar 30 jaar geleden.
Met stemmige muzieknummers herdenken we dat vrijheid voor iedereen niet vanzelfsprekend is.Een warm en sfeervol concert, passend in de warmte van de decembermaand.

Tegen een fantastisch decor begint het concert met het beklemmende gevoel dat de Muur er staat, je bent ingemetseld en je wilt gehoord worden, en wat kun je dan beter zingen dan Hey You en The Wall van Pink Floyd.

We laten het er niet bij zitten, we gaat de strijd aan, we gaan vechten tegen het onrecht want tenslotte zijn we allemaal een mens die los wil komen van die plaats en tijd.

Na de pauze zullen we de muur verder afbreken, onze geliefden weer in de armen sluiten en zullen we onze wereld helen. Hey brother want de wereld is tenslotte van iedereen.

Teveel hints naar geweldige koornummers, maar u als publiek mag ook mee genieten met prachtige samenzang nummers die van grote schermen kunnen worden meegezongen.
Want tenslotte wilt ook u als een vogel van oost naar west vliegen. en dan pakken wij uw hand en nemen u op de wind van verandering mee naar huis.

Met dit concert steunt koor Four Winds de Kerstactie West-Friesland, die kinderen uit gezinnen die onder armoedegrens leven met Kerst iets extra’s geven.

Voorverkoop:
Tweewielercentrum Midwoud
Marskramer Medemblik en Nibbixwoud
Knijn, Wervershoof
Café de Welkomst, Onderdijk

Ook te bestellen via bestuur.fourwinds@gmail.com.
Kosten 10 euro incl. kopje koffie/thee.

Alle informatie is te vinden op www.fourwinds.nl