Dirigentenopleidingen starten weer in september

Dirigentenopleidingen starten weer in september

Dirigentenopleidingen voor Koordirigenten

Muziekpraktijk Karel Kok in Schagerbrug biedt gecertificeerde opleidingen voor Koordirigenten. Met leerlingen uit Friesland en Noord-Holland heeft deze Muziekschool al twintig jaar een belangrijke positie bij het aanbieden van de opleidingen. Voor dirigenten die willen investeren in hun muzikale en persoonlijke ontwikkeling zijn er uitstekende opleidingsmogelijkheden, zowel voor beginners als gevorderden. De opleidingen worden op niveau gegeven en onderscheiden zich door de hoge kwaliteit en het uitgebreide lespakket. Karel Kok: “Een goede basis van theoretische en praktische kennis helpt de dirigenten om op verantwoorde manier leiding te kunnen geven, ongeacht de muziekstijl welke het koor zingt.

Persoonlijke begeleiding neemt een belangrijke plaats in tijdens de lessen waarmee ik ruimte creëer voor een optimale ontwikkeling van de dirigenten waardoor zij nog beter toegerust worden voor de leidende functie van dirigent. Ik wil de dirigenten inspireren om nog beter te functioneren”
De theoretische lessen worden eens per twee weken op vrijdag gegeven en elke tweede zaterdag van de maand wordt er geoefend met het practicumkoor van de Muziekpraktijk. De opleidingen starten in de eerste week van september 2019.

Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen met Karel Kok via telefoon 06-516 615 64 of per e-mail: karelkok@xs4all.nl