Begeleiding

DirigentenbankTon van Diepen
Dirigent/Pianist/Arrangeur
L.H. van Catzstraat 6, 1718 BX Hoogwoud, tel.  0226-35 50 40, 06-27 078 405   www.tonvandiepen.nl

Wim Rijnsburger
Studeert koordirectie aan de Hogeschool-IDE bij Joop Schets (www.hogeschool-ide.nl)
Dirigent van de Cantorij van de PKN in Castricum. Pianist/invaldirigent bij zangvereniging Het Musiforum in Amsterdam-Slotermeer. Actief als begeleider van klassieke en lichte muziek en bij amateurtheaterproducties.
Sluiswegje 3, 1744GG Groenveld (bij Schagen)
Tel: 0224 552025
Email: wimrijnsburger@kpnplanet.nl

Marieke Duin
Pianiste, toetseniste en docente
website: http://www.mariekeduin.nl
e-mail: info@mariekeduin.nl
Aanbod: Het begeleiden van (pop)koren, musicalverenigingen, ensembles of vocalisten op piano en/of keyboards. Keyboard- en pianolessen

 

Bart Spruit
Pianist en repetitor
Houttuin 22
1602 HD Enkhuizen
Tel 06 11 32 52 61
bartspruit@gmail.com
www.bartspruit.nl

Het Amsterdams symphonie Orkest Con Brio is een gerenommeerd klassiek orkest dat al sinds 1934 concerteert en begeleidt. Dit voorjaar hebben wij Mozarts Requiem in Zeist met het Socrates koor gespeeld. Nog onlangs brachten we in samenwerking met het Groot Concertkoor Amsterdam een succesvol concert in Muziekgebouw a/h IJ en het Conservatorium van Amsterdam. Tenminste twee maal per jaar willen we graag een koor begeleiden bij bijvoorbeeld een opera. Zo hebben wij twee jaar geleden Nabucco en Carmen begeleid in Monnickendam en Dordrecht. Wij benaderen u omdat wij graag bij u in beeld komen als u een begeleidingsorkest zoekt. Wij zijn een stuk goedkoper dan een professioneel orkest en nemen vaak uitgebreid de tijd om een concert goed met u te repeteren. Bovendien biedt onze repetitieruimte voldoende ruimte om gezamenlijk te repeteren, waardoor het niet nodig is aparte locaties daarvoor te regelen. Mocht u meer van ons willen weten dan verwijzen wij u graag door naar onze website, www.con-brio.nl. En uiteraard zijn we altijd bereid uw vragen direct te beantwoorden. Neemt u in dat geval gerust contact met ons op.Wilt u ons live beluisteren of eens een repetitie bijwonen, dat kan zeker. Ja kan ook een eerste indruk krijgen door hier naar te luisteren.