Back in Time zoekt tenoren, bassen en een basgitarist

GEZOCHT MANNEN  DIE GRAAG ZINGEN (m.n. TENOREN)

Mag ik ons even aan je voorstellen? We zijn een gezellig en enthousiast Popkoor, bestaande uit 43 leden die graag met elkaar repeteren en optreden. Dit alles geschiedt onder de vakkundige leiding van Frank Hoebe, onze dirigent. We worden begeleid op de eerste maandagavond van de maand door een even enthousiast combo. Dit combo bestaat uit 6 man maar we zijn op zoek naar een vervanger van de basgitarist, zoals blijkt uit de andere advertentie van ons. Ons popkoor bestaat zowel uit mannen als uit vrouwen en we repeteren iedere maandagavond van 20.00 tot 21.45 uur in de “Pianokamer” te Spierdijk. Aansluitend kan men, indien gewenst, deelnemen aan de gezellige nazit. Helaas is de bezetting van de tenoren wat aan de krappe kant. We zoeken daarom tenoren, die hen willen komen versterken. Ook bassen, die graag zingen, kunnen reageren.

Ben je geïnteresseerd geworden en woon je in de omgeving van Spierdijk (Noord Holland), aarzel dan niet en neem contact met mij, de secretaris, op! Ik ben Anneke Coenradie en ben bereikbaar  via
e-mail info@popkoorbackintime.nl .

GEZOCHT ENTHOUSIASTE BASGITARIST VOOR COMBO

Het Combo van ons koor bestaat tot en met 20 oktober a.s. uit 6 man o.l.v. Peter Smit. Helaas gaat daarna onze vaste basgitarist stoppen. Het combo begeleidt Popkoor Back in Time op de eerste Maandag van de maand, bij de Generale en bij de Uitvoering(en) van het Popkoor (gemiddeld 6 per jaar). Het Popkoor bestaat uit 43 leden die graag zingen en daarbij worden ze die eerste Maandagavond dus begeleid door een even enthousiast combo en dit alles gedirigeerd door onze vakman pur sang Frank Hoebe. Natuurlijk oefenen ze ook nog samen.  Het repeteren met het koor vindt plaats in de “Pianokamer” te Spierdijk.
We zoeken dan ook een enthousiaste basgitarist die op regelmatige basis wil oefenen en spelen met ons combo. Het is handig als je in de omgeving van Spierdijk (Noord Holland) woont.

Voel je je aangesproken en wil je info en/of heb je zin om hieraan deel te nemen, neem dan contact op met de leider van het combo: Peter Smit. Hij is te bereiken via e-mailadres psm.smid@hccnet.nl