Amateurkoren uit Alkmaar en omstreken Gezocht!

Zijn jullie het amateurkoor dat wij zoeken?

 

 

In 2018 bestaat de Grote Kerk in Alkmaar vijfhonderd jaar. Een jaar lang wordt groots gevierd dat de Grote Kerk in het jaar 1518 gereed kwam.

Het vaste barokensemble van de stad Alkmaar, La Sfera Armoniosa o.l.v. Mike Fentross en Merlijn Twaalfhoven presenteren in het kader van dit jubileum op 27 oktober 2018 Dialogue, een bijzonder muzikaal project dat een unieke bijdrage levert aan het feest rond deze verjaardag.

In Dialogue versmelt repertoire uit de eveneens precies vijfhonderd jaar oude Medici Codex, met een speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerd werk van Merlijn Twaalfhoven. In de uitvoering komen klank en ruimte samen, evenals oude en nieuwe muziek, professionals en amateurs en publiek en uitvoerenden. La Sfera voert dit muzikale kunstproject uit samen met een gelegenheidskoor van honderden amateur zangers uit Alkmaar en omgeving en stadsorganist Pieter van Dijk. En daarvoor doen we een beroep op jou!

La Sfera Armoniosa zoekt:

  • We zoeken gemengde koren uit Alkmaar en omstreken. Onze hoop is om minstens 200 zangers bij elkaar te krijgen om het jubileum jaar van de Grote Kerk in Alkmaar op een memorabele manier te vieren.
  • Ook koren die normaal gesproken niet klassiek zingen zijn van harte welkom.
  • We bieden ruimte voor zowel ervaren als beginnende zangers.
  • Ook als je weinig tijd hebt, kun je meedoen. Minimale beschikbaarheid: 27 oktober de hele dag.
  • Er komen enkele elementen die het koor met eigen dirigent zelfstandig kan voorbereiden. Uiteraard leveren we dat materiaal ruim vantevoren aan.
  • Koren kunnen ook zonder hun eigen dirigent meedoen.
  • Ook als koren niet compleet zijn, kan men deelnemen.
  • Gezamelijke repetitie moment op 20 oktober 2018

Ben jij of ken jij de amateur zanger die deze unieke kans niet moet lagen liggen?

Neem contact met ons op via productie@lasfera-armoniosa.com.

website: http://www.lasfera-armoniosa.com/nieuws/amateurkoren-gezocht/